21 september 2012 Keep it Clean Day

Op vrijdag 21 september 2012 heb ik samen met enkele enthousiaste buurtbewoners van de Ruwaard zwerfvuil opgeruimd. Vanuit ROC de Leijgraaf hebben veel collega’s ons meegeholpen waaronder enkele docenten die samen met hun cursisten aan de slag gingen. In totaal hadden we uiteindelijk 115 man op de been. We hebben een flinke berg afval opgehaald uit de bosjes van het Sibeliuspark en op de snoeproute van en naar ROC de Leijgraaf en winkelcentrum Ruwert.

Wat we hebben gevonden was helemaal super: nl. een halfvol flesjes Chanel nr 5 en een controller voor de Playstation, maar het meest bijzondere vonden we toch wel het tafelblad van 200 x 100 meter.

Samen met de 6 omwonenden (we hadden 320 brieven in de bus gedaan), hebben de scholieren, de docenten en enkele managers van ROC de Leijgraaf veel opgehaald. het was een aanhangwagen vol. (hoeveel kuub is dat dan?)De medewerkers van de Gemeente Oss hebben alles geweldig goed ondersteund door knijpers, handschoenen en ringen te brengen.
Na de actie stond er voor iedereen een heerlijke lunch klaar en hadden we ons van de beste kant laten zien voor Burendag 2012.


Reageer

(Je emailadres wordt niet weergegeven)

Reactie: